MANİSA / ALAŞEHİR - Piyadeler İlkokulu

Kitaplarla Koşan Minik Yürekler: Piyadeler İlkokulu 2. Sınıf Öğrencilerinden Halısaha da Kitap Keyfi!

Piyadeler İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri Yeliz Candan önderliğinde unutulmaz bir etkinliğe imza attılar. Bugün okulumuzun halı sahasında gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler kitaplarıyla buluşarak keyifli bir zaman geçirdiler.

Öğrencilerimizin kitaplarla olan dostluğunu pekiştirmek, onları okuma alışkanlığına teşvik etmek amacıyla düzenlenen bu etkinlik, hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunmayı hedefliyordu. Öğrencilerimiz, kıvrak adımlarla halı sahaya adım attıktan sonra, kitaplarını alarak kendilerine ayrılan özel alanlara yerleştiler. Bir yandan arkadaşlarıyla sohbet ederken, bir yandan da sevdikleri kitapları karıştırıp okudular.

Öğretmen Yeliz Candan, etkinliğin açılışında öğrencilere hitaben bir konuşma yaparak, kitapların büyülü dünyasına olan sevgiyi ve önemi vurguladı. "Kitaplarla dost olmak, hayal gücümüzü geliştirmek demektir." diyerek öğrencilerini cesaretlendiren Candan, her birinin kitaplarla sıkı bir bağ kurmasını teşvik etti.

Etkinlik sırasında öğrencilerin yüzlerindeki neşeli ifadeler, onların kitaplara olan ilgisini ve keyiflerini gözler önüne seriyordu. Bazıları kahkahalarla gülerken, bazıları ise kitaplarını merakla karıştırıyor ve yeni hikayeler keşfediyordu.

Bu özel etkinlik, öğrencilerimize okumanın sadece sınıf içinde değil, her yerde keyifli bir aktivite olabileceğini gösterdi. Onlara unutulmaz bir gün yaşatan öğretmenleri Yeliz Candan'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Piyadeler İlkokulu olarak, öğrencilerimizin okuma tutkusunu her fırsatta desteklemeye ve pekiştirmeye devam edeceğiz.

Öğretmenimize, bize unutulmaz bir gün yaşattığı için sonsuz teşekkürler! Yeliz Candan'ın rehberliğindeki bu özel etkinlik, bizim için gerçekten değerliydi.

28-02-202428-02-202428-02-202428-02-202428-02-202428-02-202428-02-2024

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 12:31 - Görüntülenme: 17