MANİSA / ALAŞEHİR - Piyadeler İlkokulu

Yeliz Öğretmen'in Önderliğinde Okuma Sevgisi Yeşerdi: Piyadeler'de Kütüphaneler Haftası Kutlandı

Piyadeler İlkokulu'nda bu yıl da Kütüphaneler Haftası büyük bir coşkuyla kutlandı. Yeliz Öğretmen koordinatörlüğünde düzenlenen etkinlikler kapsamında öğrenciler, kitaplarla ve kütüphanelerle keyifli vakit geçirmenin yanı sıra okuma sevgisini de pekiştirdiler.

Renkli afişler, kitap figürleri ve kitap temalı el sanatları kütüphaneye neşe kattı. Ayrıca, öğrencilerin kitap okumaya teşvik edilmesi amacıyla çeşitli yarışmalar da düzenlendi.

Kütüphaneler Haftası kapsamında düzenlenen kitap sergisinde ise öğrencilerin ve öğretmenlerin hazırladığı kitaplar sergilendi. Sergiye katılım oldukça yoğun oldu ve öğrenciler birbirlerinin kitaplarını inceleme fırsatı buldular.

Piyadeler İlkokulu'nda düzenlenen Kütüphaneler Haftası kutlamaları, öğrencilerin kitap okumaya olan ilgilerini artırdı ve kütüphanelere olan sevgilerini pekiştirdi. Okul yönetimi ve Yeliz Öğretmen'e bu anlamlı etkinlikleri düzenledikleri için teşekkür ederiz.

25-03-202425-03-202425-03-202425-03-202425-03-2024

Yayın: 25.03.2024 - Güncelleme: 25.03.2024 12:25 - Görüntülenme: 37